zaterdag 21 mei 2011

Doebiedoebiedoeba,doebiedoebiedoeba... Hé, waar is Perry?!

                                         
Oké , dit klinkt heel stom maar kennen jullie Perry het vogelbekdier? Dat is dus het genius vogelbekdier uit de tv-serie Phineas en Ferb. En omdat Perry zo genius is had ik een idee.

      
Een tijdje geleden was er een leraar jarig die ik al best lang ken. Samen met een paar anderen wilden we hem verrassen. Hij is altijd al een beetje gek geweest ( voor als je dit leest, jwz :p) en zo was hij ook 'fan' van Perry het vogelbekdier. Oké niet superfan maar gewoon, perry IS genius. Daarom besloten we om een Perry t-shirt te maken. Hij was er erg blij mee, en zelf vond ik het ook erg gaaf! Oké , jullie mogen het raar vinden dat ik dit doe maar het is genius dusja, jullie moeten het er maar mee doen :p.Daarom ga ik jullie vandaag laten zien hoe je van een t-shirt een top kunt maken EN hoe het een geweldig genius AGENT-P top wordt!

Pak het shirt waar je een top van wil maken.


Als de hals te strak of te hoog is knip deze er dan eerst uit langs de zoom. Zorg wel dat je een stofschaar gebruikt!Als je dat hebt gedaan knip je de mouwen eraf, dat kun je doen hoe je zelf wilt. Als je de zijkant heel diep wilt, begin je heel laag. Of als je deze juist normaal wil begin je een stuk hoger.


Trek eerst een lijn met de schaar en knip het dan eraf.


Maak de achterkant iets dieper.


Dan heb je de top, je kunt deze nog zoveel aanpassen als dat je zelf wil.


Als je een perry erop wil, stop er dan een stuk karton met perry erop onder en zet er een felle lamp op.


Neem textielstiften en begin met overtekenen en inkleuren.Kijk op het laatst nog of je na het kleuren nog over de stift heen moet strijken of iets dergelijks!

Dus dit is hoe je van een shirt een top maakt, en van een top een PERRY top OF een AGENT-P top.