Over screamingbeautygirls!


Welkom op www.screamingbeautygirls.blogspot.com ! Op deze pagina vertellen wij jullie meer over SBG 'de site'. 

Wij zijn 2 meisjes (lees meer op de over ons pagina) die heel erg van beauty, make-up en nog meer houden. We vinden het leuk om te schrijven en we houden van beauty dus we besloten een blog te beginnen.

 De afkorting van onze site is dus SBG, misschien is dit niet heel interessant maar zo kun je ons dus vinden op youtube,formspring en meerdere dingen. Onze account op youtube is SBGxx, dus als je filmpjes wilt vinden moet je dat intypen in het zoekvak of kijk gewoon op onze site ;), Als je ons wilt mailen kan dat ook namelijk op : sbgxx@hotmail.com . Onze formspring is ook te vinden, namelijk : http://www.formspring.me/SBGxx .

Dat waren de links dan wel weer! nu meer over de site. Wij zijn op 26 februari 2010 begonnen met een beautyblog op Come2me, op deze site had je niet genoeg mogelijkheden dus zijn we overgegaan naar
web-log.nl na een tijdje werkte deze niet meer goed en kon Romy er niet meer op inloggen en dus ook geen berichten meer plaatsen. Vandaar dat we zijn overgestapt naar Blogspot.com . Nu zijn we dus sinds een tijdje hier mee bezig en het bevalt ons prima! We hopen hier nog heel lang door te kunnen gaan.

Heel vaak wordt ons de vraag gesteld: Waarom ScreamingBeautyGirls? Nou, dat is een klein verhaal wat ik jullie nu eventjes ga vertellen. In de zomer van 2009 waren wij allebei op vakantie op Mallorca (lees hier meer over op de pagina 'over ons') en daar was een entertaiment team. Wij deden daar mee aan allerlei sporten. Toen wij een keer aan het sjoelen waren ( ja I know sjoelen --') waren een paar Engelse meisjes elkaar de hele tijd aan het achter na rennen en ze gilden heel erg. Toen zei een jongen uit dat 'animatie' team, 'In Holland we call you guys gillende keuken meiden'. Toen zeiden de meisjes WAT? Dus hij: Screaming Kitchen Girls. En zo is onze site naam geboren, we hebben alleen Kitchen in Beauty veranderd. We vonden het zelf wel een leuke en aparte naam. Dus vandaar!

Als je nog vragen hebt weet je waar je ze kunt stellen en je krijgt (bijna) altijd antwoord!

Veel lees en kijkplezier op onze site!

Xx. Romy en Lieke
'ScreamingBeautyGirls'