donderdag 6 januari 2011

False lashes? Extra black? Sure!


Een tijdje geleden zag ik bij de kruidvat een mascara liggen van Maybelline, genaamd: the falsies black drama. Een paar weken terug hebben jullie Lieke's review over deze mascara al kunnen lezen, maar ik dacht ik laat het ook even van mijn kant horen want niet iedereen heeft dezelfde mening over producten.


De verpakking is erg leuk naar mijn mening. Mooi roze/paars met een kant detail op de dop.

Goed, wat zegt de verpakking van deze mascara nou? 'extremely black lashes, corner to corner' (extreem zwarte wimpers, van ooghoek tot ooghoek) en 'no clumps' (geen klontjes).' De formule is verrijkt met Pro-keratine vezels, de mascara hecht zich aan de wimpers en komt makkelijk bij de kleinste haartjes'. 'Het unieke lepelvormige borsteltje bedekt in een keer je hele wimperlijn met een extreem,zwart en mat volume'. Aldus de verpakking. Nou gaan we kijken wat ik er van vind.

Eerst een foto van het 'unieke' borsteltje. Het kleine 'gaatje wat je ziet in het 'staafje' kun je buigen, maar als je het buigt springt het weer terug. Dus daar zie ik het nut niet van in. Zoals je ziet is het borsteltje aan de bovenkant bol en aan de onderkant hol. Met de holle kant moet je de mascara aanbrengen volgens de verpakking.
Nu de foto's van mijn 'naakte' oog en mijn oog met the falsies black drama.'naakte' oog

Met the falsies


Ik heb expres geen wimperkruller gebruikt om te kijken of de mascara vanzelf mijn wimpers krult, maar helaas doet deze dat niet. De mascara maakt mijn wimpers wel echt zwart ,maar dat van de kleinste wimpers zie ik niet terugkomen, het is juist heel lastig om met het redelijk grote borsteltje de kleine wimpertjes te bereiken. Je moet wel uitkijken voor klontjes want die heb je redelijk snel met deze mascara.

Al met al ben ik tevreden over deze mascara. Of ik deze nog een keer zou kopen weet ik niet, ik vind dat the collossal net iets fijner is.

De mascara is te koop bij de kruidvat en ik geloof ook bij de etos voor 13 euro 95


3 opmerkingen:

  1. ik zie niet veel verschil met het naakte oog en het oog me de mascara bij lieke zag je dat wel maar je schrijft wel leuk.

    x lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuke blog hebben jullie! en wat een supermooie grote ogen heb je zeg!

    x marjolein

    BeantwoordenVerwijderen