dinsdag 3 mei 2011

Milieu & TBS


Sinds een tijdje liggen de 'earth lovers' douchegels in de schappen bij de body shop. The body shop heeft steeds meer aandacht voor mens en milieu en komt met deze lijn met het 'eco-conscious' label. De 'earth lovers' lijn bestaat uit 7 douchegels die allemaal 100% biologisch afbreekbaar zijn. Dit komt omdat de douchegels geen parabenen,sulfaten en kleurstoffen bevatten. Ook zijn de flessen van 100% gerecycled plastic. Als het dan nog niet milieubewust is?!


De douchegels hebben een zeeploze basis. Dit is erg fijn voor de mensen die een droge of misschien wel gevoelige huid hebben, want deze droogt de huid dus niet uit. De douchegels bestaan uit community fair trade-aloë vera en verschillende kruiden- en vruchtenextracten.

Ik heb zelf de geur 'lemon & thyme'. Dit is een erg frisse geur. Citroen verfrist en tijm reinigt de huid. Echt een heerlijke frisse douchegel.

Het is een erg fijne douchegel die mijn huid echt niet uitdroogt. Alleen jammer dat deze douchegel niet echt goed schuimt, maar dat komt denk ik omdat er geen sulfaten in zitten.

De andere geuren zijn: Apricot & Basil, Cucumber & Mint, Fig & Rosemary , Pear & Lemongrass, Watermelon & Eucalyptus en een geurloze variant.

De douchegels kosten 6EUR per stuk.