zaterdag 11 juni 2011

Nude Lips? Yes please!


Ik was al een hele tijd op zoek naar de ‘perfecte’ nude-kleurige lipgloss, en eindelijk heb ik deze gevonden! Ik was op zoek naar een nude lipgloss omdat dat gewoon bij elke ooglook past en eigenlijk nooit te heftig is. Toen ik in de kruidvat in Nijmegen was zag ik de Catrice-schap waar de lip appeal lipglossen mij aan lagen te staren…Dus vandaag een review van de Catrice lip appeal moisture & shine smoothing lipgloss in nr. 080 Bare Necessity.


Toen ik de lipgloss zag dacht ik gelijk, hé die naam ken ik ergens van! Toen Lieke en ik weer thuis waren , kwamen wij tot de conclusie dat ik het herkende door het liedje bare necessity uit the jungle book. Maar genoeg over de naam, op naar de lipgloss!Ik vind het een mooie strakke huls, die goed is vormgegeven. De dop met de naam erop vind ik erg chique! De applicator is gebogen dus die zou precies op je lippen moeten passen, maar de applicator is daar iets te lang voor.


Het flesje is ook redelijk groot. Er zit 5 ml lipgloss in, dit is redelijk normaal voor een flesje lipgloss.


De geur is een typische lipgloss geur, maar deze vindt ik absoluut niet storend maar misschien komt dat ook omdat de geur heel snel verdwijnt.
De substantie is redelijk dik, maar niet te dik en ook zeker niet plakkerig. Ik vind het een erg fijne substantie, die geen vervelende geur heeft.
Van boven naar beneden: Mijn lippen zonder iets, de lipgloss in daglicht en met flits.

De kleur vind ik erg mooi! Een perfece nude-peachy kleur die redelijk goed dekt voor een lipgloss. En de houdbaarheid is hetzelfde als die van (bijna) elke lipgloss, eten of drinken overleeft ‘ie niet goed. Al met al vindt ik het een erg goede lipgloss en zeker voor de prijs van 3,79 EUR .

Q: wat is jullie favoriete Nude lipgloss?