dinsdag 8 maart 2011

Gosh Aqua


Nu het heerlijke lentezonnetje weer doorkomt pak ik graag de wat vrolijkere kleurtjes uit mijn stash. Toen ik mijn Gosh oogschaduw in aqua erbij pakte bedacht ik me dat ik er nog geen review over had geschreven. Daar werd het dus wel eens tijd voor! Deze mono oogschaduw is een mooie lichtblauwe kleur met lekker veel shimmer.

Allereerst vind ik de verpakkingen van Gosh altijd erg mooi en strak, gewoon basic zwart en rond met een transparant stukje in de deksel zodat je de kleur makkelijk ziet. Ook zijn ze handig op elkaar te stapelen als je er meer hebt. Ook gaat het doosje zonder moeite open, dat is erg fijn want ik heb een hekel aan doosjes die moeilijk open gaan. Helaas is het doosje aan de buitenkant wat vies omdat kruidvat er altijd van die plakbandjes en stickers op plakt.Het is een Glamorous Eye shadow in nummer 12 Aqua. Het is wel een toepasselijke naam maar de oogschaduw is niet echt aqua blauw.Deze foto is een beetje wazig maar dat is niet per ongeluk gedaan, nee ik heb het zo gedaan omdat je de shimmer dan een stuk beter ziet. Als de foto gewoon was scherpgesteld was de shimmer (bijna) niet te zien. Maar op je ogen is de shimmer duidelijk aanwezig! De structuur van de oogschaduw is erg fijn, lekker zacht en de oogschaduw komt makkelijk op je kwast. Je moet wel uitkijken dat je niet te hard over de oogschaduw heen gaat want dan kan deze wel een beetje brokkelen omdat deze erg zacht is.

Dit zijn de swatches in zonlicht. v.l.n.r. droog,nat,witte basis,zwarte basis. Alle swatches zijn gemaakt met 1 veeg.

En de swatches in de schaduw.

En de swatches met flits.

Zoals je ziet heeft de oogschaduw droog niet heel veel pigment maar nat is de oogschaduw prachtig! Kortom een hele fijne oogschaduw met een goed pigment. Tenminste als je een goede basis gebruikt. Ik ben erg tevreden over deze oogschaduw. Ik geloof dat ze zo'n 7 à 8 euro kosten.

3 opmerkingen:

 1. Met witte basis vind ik hem echt super mooi. Je laatste foto is wel een beetje wazig.

  x Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie blauwe kleur zeg. Meiden jullie hebben een leuk blog maar 1 tip, verander het logo het is iets te druk. Maar de rest van jullie blog is heel leuk

  xx <3 Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Janine,

  Nee, we veranderen het logo de komende tijd niet. Het kan zijn dat jij het iets te druk vindt, maar dit is hoe wij zijn en het is onze stijl. Zo zie je maar, smaken verschillen ;). Dankjewel :)

  BeantwoordenVerwijderen